BİTLİS / TATVAN - Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu

Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer
04348277694 (okulumuz santrali şu anda çalışmamaktadır müdür ve yardımcı cepleri sitede mevcuttur)
Adres
SULTAN ALPARSLAN IMAM HATIP ORTAOKULU AYDINLAR MAHALLESİ LİSE CADDESİ NO4/2 BİNA KİMLİK NO 636369720 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Çağımızın gereksinim duyduğu her alanda bilinçli, gelişmeye açık, özgüven ve özdenetim sahibi, kendi kültür ve değerlerimizle birlikte insanlığın evrensel değerlerini kazanmış, saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde kendi ahlaki, dini ve kültürel mirasını içselleştirmiş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve çağımızın gereksinim duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yeterli donanıma sahip, kültürel mirasını en etkili şekilde değerlendirebilecek, hayatında karşılaştığı problemlere hızlı ve etkili çözüm yolları bulabilen, toplumumuzun gerek duyduğu ahlaki olgunluğu kazanmış bireyler olarak yetiştirip, bir üst eğitim kurumuna hazırlamak; Ülkemizin nitelikli ortaöğretim kurumlarını en yüksek derece ile kazanabilecek ve buradaki eğitim olanaklarından en etkili ve verimli şekilde yararlanabilecek donanıma sahip bireyler yetiştirerek; Dini inançları, ibadet ve ahlak esasları konusunda toplumunu yeterli aydınlığa ulaştırmayı kendisinde borç bilen bireyler yetiştirmektir. Bu amaçlar doğrultusunda inançla, azim ve kararlılıkla ilerleme gayretindeyiz.
Başarılar
08.00-15.50
KÖMÜR
ilçe merkezinde